Utbud

BOXEN

CrossFit träning

Gymnastik 

Kids & Teens träning

Olympisk lyft

Strong Wo/Man träning

Kvalite coaching

UTBUD

13-17 Crossfit pass i veckan

2 CrossFit kids & teens klasser i veckan

Open gym träning
Sugarwod för resultatregistrering
Olika workshops


FACILITETER

300kvm+ träningsyta

15m+ meter rigg

Konditionsrum
Kvalitetsmaterial
Konstgräsbana 25m


COMMUNITIY

Privat medlems facebook grupp

Boxtävlingar

115+ medlemmar

Sociala event

INTROKURS


Kursen passar dig som är intresserad av att testa CrossFit för första gången eller dig som redan testat men vill repetera de grundläggande övningarna.  Efter kursen är du redo att boka och köra alla våra pass i bosen.STRONG KIDS/TEENS


Strong Kids/Teens är våra pass för barn i åldrarna 7-14 år.

Varje barn/ungdom instrueras på sin egen nivå, så att varje individ får utmaning och utveckling vid varje tillfälle. Vi utbildar ungdomarna till att vara fysiskt förberedda inom de tio färdigheterna – styrka, balans, koordination, flexibilitet, uthållighet, snabbhet, smidighet, kraft, kondition och noggrannhet.


INTENSIVKURSER OCH WORKSHOPS

För dig som vill utveckla dina färdigheter inom tyngdlyftning eller gymnastik erbjuder vi ibland kurser och workshops. Har du något specifikt du vill öva på?WOD


På detta pass är det konstant varierade funktionella övningar med inslag av aktuella rörelser inspirerade av olika tävlingar och vad som är “inne” just nu. Det är fart och fläkt under en timme, där instruktioner ges löpande. Här förekommer ibland team-workouts där deltagarna delas in i lag om två eller tre personer i en workout. Alla kan delta oavsett nivå och övningar anpassas individuellt av våra coacher.


TEAM WOD


Här paras vi ihop två och två eller tre och tre för att tillsammans genomföra en variant av Dagens WOD. Fokus ligger ligger på fart och fläkt. Styrkefokus förekommer i metcon-delen oftare än som egen del av passet. Träningen passar alla och du hamnar på din nivå oavsett vem som coachar eller vem du hamnar i lag med.


Olympiska lyft


Här är fokus på ryck och stöt eller som det ofta heter inom CrossFit – Clean and jerk och snatch. Det finns gott om tid att träna på övningarna och passen är alltid varierade med olika fokus olika dagar. Återigen – alla kan delta oavsett nivå.


Gymnastik


Här tränar viteknik på någon eller några gymnastiska övningar i ringar, rep, räcken eller bara med kroppen. Vi har dessutom stor fokus på bålstabilitet i detta pass.