Om oss

      OM OSS

Crossfit Heby är ett träningscenter som inriktar sig på funktionell träning som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet inom träning. Crossfit Heby är ett självklart val för den som vill komma i bra form, ihop med en hälsosam livsstil. På Crossfit Heby fokuserar vi på den enskilda individens behov och utgångsläge. Vi använder oss av CrossFit i våra träningsmetoder och annan funktionell träning som ska passa alla typer av människor, oavsett fysisk förutsättning.

Träningen hos oss är något för folk i alla åldrar, från barn till ungdomar, vuxna och till och med för pensionärerna i området. Vi håller dagliga och schemalagda grupp-pass i vår fullt utrustade lokal. 


Vi möjliggör även att du kan träna på egen hand, utanför våra pass, dygnet runt. Tänk då på att träna smart, ta hänsyn till andra tränande samt plocka undan efter dig.

Saknar du något i våra program? I och med att vi har en stor öppen yta för egen träning som alltid är tillgänglig har du goda möjligheter att peta in de övningar du vill fokusera extra på innan eller efter ett pass, alternativt på en dag då det passar dig.BOXREGLER

KOM I TID

Att sladda in sent gör dels så att du missar viktiga delar av passet (presentation/förklaring och uppvärmning). Och dels blir det ett möjligt störmoment för de andra. Sikta på att vara på plats 15 min innan passet börjar så att du kan göra lite extra uppvärmning och liknande (ej vid COVID-19)


PASSBOKNING

Vi har ett väldigt bra bokningssystem. Om alla använder det som det är menat så hjälper vi varandra. 

Boka passen du ska gå på. Avboka passen du inte kan komma på. Det är endast ett klick bort.

SKADOR

Informera coachen innan träningen sätter igång så vill vi veta om du är skadad eller på något sätt kan få ont av kommande träning. Att vänta tills du gör illa dig eller tills det faktiskt gör ont är inte klokt.

ORDNING OCH REDA

Kom förberedd och städa undan efter dig själv. Vi pekar inte med hela handen när vi ser någon som slarvar men vi säger till. 
Vi följer uppsatta skivstångsregler och magnesium hålls kvar på sin plats. Undvik att ha lösa bitar bredvid dig under träning

RESPEKTERA UTRUSTNINGEN

Utrustningen i boxen är till för dig för att du ska uppnå dina mål och må bra. Använd denna på rätt sätt och ställ tillbaka utrustningen på sin plats efter att träningen har asvlutats. På så sätt hjälps vi åt att hålla det snygg på CrossFit Heby

INSTÄLLNING

Inställning och ansträngning spelar roll. Att gnälla och inte göra sitt bästa leder ingen vart. Den som oftast anstränger sig, fokuserar och gör sitt bästa, och dessutom gör det med ett leende är ett exempel för andra att följa och dessutom en definitiv toppatlet “in the making”.

Hjälp andra att bli klara eller göra bättre ifrån sig genom att heja på, med sans som prägel.


RESPEKTERA COACHEN

När coachen instruerar så låt dig själv instrueras.

När man pratar högt och går runt så är man dels svårinstruerad och dels ett störmoment för resten av gruppen. Om du tränat CF länge och anser att du inte längre behöver teknikförbättring – filma dig själv 

FÖREGÅ MED GOTT EXEMPEL

Vi hälsar på nya medlemmar. På Crossfit Heby är vi ödmjuka och hjälpsamma mot varandra.

Är du störst, starkast och snabbast? Bra, då är du förmodligen förebild för någon. En förebild beter sig föredömligt. Var ödmjuk. Här är ingen bättre än någon annan. Vi strävar alla mot att bli bättre.

FUSKA INTE

Vi fuskar inte och använder inte doping. Varför skulle det behövas? Rom byggdes inte på en dag osv. Om så nödvändigt skalar vi övningarna till en vikt som passar, så att fulla, kontrollerade rörelser blir möjliga.